Εθελοντική Αιμοδοσία Ι.Ν. Αγ. Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Εθελοντική Αιμοδοσία Ι.Ν. Αγ. Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Αγαπητέ/ή αιμοδότη/τρια.

Με το γράμμα αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την εθελοντική αιμοδοσία που τελείται στο Ναό μας δύο φορές ετησίως τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Όλοι γνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η αιμοδοσία στις μέρες μας, με τις ανάγκες για αίμα να αυξάνουν συνεχώς. Ήδη από τη πρώτη αιμοδοσία του έτους που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή των Βαΐων συγκεντρώθηκαν με τη βοήθειά σας 52 μονάδες αίματος, εκ των οποίων διατέθηκαν οι 51, γεγονός που καταδεικνύει πόσο αναγκαία είναι η εθελοντική αιμοδοσία. Ευχόμαστε να έχουμε τα ίδια ποσοστά και ει δυνατόν να τα ξεπεράσουμε!

Όλοι σίγουρα έχουμε πολλά αλλά και σημαντικά να προλάβουμε. Τη πρώτη όμως Κυριακή του Νοεμβρίου ας ανατρέψουμε τις συνηθισμένες προτεραιότητες στη ζωή μας. Ας βοηθήσουμε λοιπόν τους συνανθρώπους μας. Τους αδελφούς μας που περιμένουν λίγες σταγόνες ανθρωπιάς για να νικήσουν στη μάχη για τη ζωή. Μοναχικούς ανθρώπους, ξεχασμένους συχνά από συγγενείς, που ζητούν από εμάς να γίνουμε αρωγοί, να προσφέρουμε λίγο από το αίμα μας, να τους δώσουμε ζωή.

Ελάτε λοιπόν να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες. Ελάτε να γίνουμε αιτία για κάτι καλό και αγαθό. Ας μεταδώσουμε τη χαρά της προσφοράς και της θυσίας. Ας δώσουμε λοιπόν και εμείς λίγο από το πολύτιμο αίμα μας σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Ας ξοδέψουμε δέκα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο μας για να σώσουμε ένα συνάνθρωπό μας! Ας γίνουμε μέτοχοι της χαράς και της ελπίδας! Ας δώσουμε λοιπόν χαρά και ζωή στους συνανθρώπους μας!   

Η αιμοδοσία στην Ενορία μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης», κάτω από το Ναό της Αγίας Μαρίνας (είσοδος από Αγίας Μαρίνας 39). Για οποιαδήποτε πληροφορία να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Ναού μας 210 9750736 και 210 9711531.

Σας περιμένουμε! Λάβετε μέρος στη χαρά της αιμοδοσίας και της προσφοράς στο συνάνθρωπο!

Για την Επιτροπή Αιμοδοσίας

π.Λάμπρος Ξεσφύγγης

Πρωτοπρεσβύτερος