Λατρευτικές ευκαιρίες στη Φανερωμένη Χολαργού

Λατρευτικές ευκαιρίες στη Φανερωμένη Χολαργού

Η Β΄ Θεία Λειτουργία στην ενορία μας.

Από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου αρχίζει, όπως κάθε χρόνο, η τέλεση Β΄ Θείας Λειτουργίας στην ενορία μας Παναγία Φανερωμένη Χολαργού.

Η Β΄ Θεία Λειτουργία τελείται στο ανακαινισθέν Ιερό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου "Σήμαντρο" (Ελ.  Βενιζέλου  59Α,  Χολαργός).

Ο Όρθρος αρχίζει στις 9.00 π.μ. και η Θεία Λειτουργία στις 10.15 π.μ., η οποία απολύει γύρω στις 11.45 π.μ.

Είναι μια ευκαιρία για συμμετοχή στον κυριακάτικο εκκλησιασμό, που προσφέρεται σε νέους, οικογένειες με μικρά παιδιά και γενικά σε όσους για αντικειμενικούς λόγους δεν διευκολύνονται στη συμμετοχή της πρώτης Θείας Λειτουργίας.

Η Παράκληση κάθε Τετάρτη στο Ναό μας

Από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη, στον Ιερό Ναό μας, στίς 6.00 μ.μ. θα τελούμε την Ιερά Ακολουθία του Εσπερινού και τον Μικρό Παρακλητικό κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Η Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο για τους ασθενείς και εμπερίστατους αδελφούς μας τελείται κάθε Τετάρτη απόγευμα, μετά τον Εσπερινό, όπου και μνημονεύονται τα ονόματα των ασθενούντων ενοριτών μας, ως και των επισκεπτών από το κοντινό νοσηλευτικό ίδρυμα «ΙΑΣΩ» αδελφών μας

Κατανυκτική Αγρυπνία

Ιερά Κατανυκτική Αγρυπνία θα τελέσουμε στον Ι. Ναό μας την Τετάρτη 11 (προς Πέμπτη 12) Οκτωβρίου. Την ημέρα αυτή η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Συμεών του νέου θεολόγου και των ενδόξων μαρτύρων Πρόβου, Ταράχου, Ανδρονίκου και Δομνίνης. Επίσης τη σύναξη πάντων των εν Αθήναις διαλαμψάντων Αγίων, εορτάζοντας την επέτειο της απελευθερώσεως της πόλεως των Αθηνών από τα ναζιστικά στρατεύματα (12-10-1944).

Στη διάρκεια τη Ι Αγρυπνίας θα τεθούν εις προσκύνησιν τεμάχια ιερών Λειψάνων των Αγίων, που φυλάσσονται στο Ναό μας