Συνάντηση Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου με τους μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου με τους μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης

Μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης μαζί με τους συνοδούς - καθηγητές τους, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, αποσκοπώντας στην επιμόρφωση των μαθητών συμμετέχει κάθε χρόνο σε μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Μια από αυτές είναι και το πρόγραμμα Harvard Model United Nations, που πραγματοποιείται στη Βοστώνη των Η.Π.Α. και διοργανώνεται από το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Harvard.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος το σχολείο πραγματοποίησε την εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Μακαριώτατο, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και να συνεχίσουν τις καλές προσπάθειές τους.
Τους μαθητές συνόδευαν επίσης ο κ. Αθανάσιος Βερέμης καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Ιάκωβος Μιχαηλίδης αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.