Αποστολή στην ακριτική Χίο

Αποστολή στην ακριτική Χίο

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β ́ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και οι φορείς του, υλοποιούν τη δράση «Κοντά στους Ακρίτες».
Επισκεπτόμαστε τις ακριτικές περιοχές της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας και την κάλυψη αναγκών σε τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό και άλλα είδη τα οποία έχει ανάγκη η κάθε κοινότητα, συνεργαζόμενοι πάντα με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τους Τοπικούς Άρχοντες.
Το 2ήμερο 15 έως 16 Οκτωβρίου η δράση «Κοντά στους Ακρίτες» θα βρεθεί στη πόλη της Χίου, όπου θα καλυφθούν ανάγκες ή ελλείψεις που παρουσιάζονται στις τοπικές κοινωνίες και οι οποίες δυσχεραίνουν το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης αλλά και των Δήμων.
Επιπλέον, το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου – Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer, ενώ παράλληλα θα χορηγηθούν νευροψυχολογικοί έλεγχοι (τεστ μνήμης) σε άτομα άνω των 60 ετών. Η δράση υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της 100% ελληνικής εταιρίας ΜΕΓΑ και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας Sani Sensitive.
Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:
Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015
10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών) Χώρος Διεξαγωγής: Κέντρο Ημέρας Ψυχικά Ασθενών Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ
18:30 μ.μ. – 20:30 μ.μ. Ομιλία για τη νόσο Alzheimer Χώρος Διεξαγωγής: «Ομήρειο» Πνευματικό Κέντρο