Όταν πρόκειται για τη σωτηρία ανθρώπινων ζωών, η Εκκλησία θα είναι παρούσα και θα εκπροσωπείται σε ανώτατο επίπεδο

«Όταν πρόκειται για τη σωτηρία ανθρώπινων  ζωών η Εκκλησία θα ειναι παρούσα και θα εκπροσωπείται σε ανώτατο επίπεδο», είπε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ. Ιερώνυμος Β’  στους διοργανωτές του πρώτου φιλανθρωπικού τουρνουά του Συλλόγου  των Υπαλλήλων της Βουλής, που πραγματοποιήθηκε χθες  στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ. Στο τουρνουά  συμμετείχαν αγωνιστικά τέσσερεις ομάδες, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Βουλευτών, των Υπαλλήλων της Βουλής και της Μεικτής ομάδας ΕΚΑ “Νίκος Γκάλης”.
Από την εξέδρα παρακολούθησε τους αγώνες πλήθος κόσμου και ο  Μακαριώτατος κ. Ιερώνυμος. Η Βουλή εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους και ηχηρά ονόματα παλαιμάχων παικτών και παραγόντων από την οικογένεια της Καλαθοσφαίρισης.
Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και στο Σύλλογο για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας “Το Ροζ Φύλλο Αγώνα της Ζωής”.
Μικροί και μεγάλοι, παίκτες και κοινό προσέφεραν πλήθος τροφίμων για το Ίδρυμα  για τα παιδιά, αλλά και προσέδραμαν στο σύλλογο “Το Ροζ Φύλλο Αγώνα της Ζωής”, ώστε να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών σε πάσχοντες συναθρώπους μας.