Αγιασμός της ΠΝΣΟ


11 Ιουνίου 2021

orx-1
orx-8
orx-2
orx-3
orx-4
orx-6
orx-5
orx-7
orx-1
orx-8
orx-2
orx-3
orx-4
orx-6
orx-5
orx-7

Μετά από πολύμηνη «καραντίνα», τα  περιοριστικά μέτρα και το lock down η ορχήστρα μας ξεκίνησε σιγά-σιγά της πρόβες  το Μάϊο  για να προετοιμαστεί σ' ένα δύσκολο και φιλόδοξο πρόγραμμα τη σεζόν 2021 - 2022 το οποίο ξεκινάει δυναμικά στις 9 Ιουλίου το 2021 στο Παρίσι στην φημισμένη αίθουσα της Σορβόννης (μετά από ευγενική   πρόσκληση του Υπουργείου Αμύνης), όπου θα παρουσιαστεί  σε πρώτη παγκόσμια  εκτέλεση   η ελληνική όπερα «Μαντώ Μαυρογένους»   του Κ. Μουστάκα  όπου θα πάρουν μέρος οι  σολίστες της ΕΛΣ. Η δυναμική εξόρμηση της Ορχήστρας περιέχει : εκδηλώσεις στο εξωτερικό (Παρίσι, Λονδίνο, Ουάσιγκτον, Βέλγιο ) προσκεκλημένη του Υπουργείου Άμυνας, στην Αθήνα - αφιέρωμα στο Β. Α. Μοτσαρτ (πρόσκληση  του  Mozarteum Hellas σε συνεργασία με τη πρέσβειρα  της  Αυστρίας) που θα γίνει στις 21 Ιουλίου στην Εκάλη και το Σεπτέμβριο στην αυστριακή πρεσβεία, αφιέρωμα στον Α. Βιβαλντι (εμφάνιση του τμήματος των μικρών μελών της Ορχήστρας), παρουσίαση της όπερας του Π. Κούκου «Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός», η μουσικοθεατρική παράσταση της Σταυρούλας Ζόρζου  αφιερωμένη  στα γεγονότα του 1821 (πρώτη παγκόσμια παρουσίαση ) που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βεάκειο στις 27 Σεπτεμβρίου και άλλα. Έτσι, το Σάββατο στις 5 / 6 / 2021 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Μεγάλου Βασιλείου 15, Ρουφ). Τον αγιασμό της καινούργιας εξόρμησης, ετέλεσε με την μεγάλη αγάπη στα παιδιά και στην προσπάθεια τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Πρωτοσύγκελλος τής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βαρνάβας Θεοχάρης, τον οποίον των ευχαριστούμε πολύ για την μέγιστη στήριξη της Ορχήστρας. Τις ευχαριστίες στον Άγιο Πρωτοσύγκελλο εξέφρασε ο πρόεδρος του συλλόγου «Φίλοι της ΠΝΣΟ» κος Β. Πατρικίδης.

Πρόσφατα νέα

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.