Ο Δήμαρχος Βριλησσίων στον Αρχιεπίσκοπο


08 Νοεμβρίου 2021

08112021vril1
08112021vril2
08112021vril3
08112021vril4
08112021vril8

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Την πρωτοβουλία για την δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης νοσοκομειακής μονάδας για ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη των ΑΜΕΑ παρουσίασε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανατογιάννης. 

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ι. Ν. Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων Πρωτοπρεβύτερο Νικόλαο Κόντα, την πρόεδρο του ΟΚΠΑ του Δήμου κ. Παρασκευή Αρσένη και τον πρόεδρο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» κ. Νικόλαο Ανυφαντή επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο και τον ενημέρωσαν αναλυτικά για αυτήν την δράση ζητώντας την ευχή του για την πορεία των εργασιών. 

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου Νοσοκομείου περίθαλψης και και Ειδικής μεταχείρισης που θα επιλύσει αξιοπρεπώς το πρόβλημα της υγειονομικής φροντίδας των ΑΜΕΑ σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, θα είναι ένα Νοσοκομείο διασυνδεδεμένο με αντίστοιχες υπηρεσίες και φορείς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν αντίστοιχα περιστατικά, αλλά και θα είναι πλαισιωμένο με σύγχρονη μονάδα ανάνηψης και αποκατάστασης με δυνατότητα ολιγοήμερης φιλοξενίας σε περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων, επιβάλλεται η ολιγοήμερη παραμονή του γονέα-συνοδού.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.