Συνάντηση Αρχιεπισκόπου με τον Διευθυντή του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, κ. Μιχάλη Σπύρου και τον Μουσικοσυνθέτη δρ. Μάριο Ιωάννου Ηλία


27 Ιουνίου 2024

27062024kypr1

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Αρχιεπισκόπου Κύπρου, κ. Μιχάλη Σπύρου και τον Μουσικοσυνθέτη δρ. Μάριο Ιωάννου Ηλία είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η εκδήλωση που προγραμματίζεται στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ως κεντρική εκδήλωση για την 50η μαύρη επέτειο της Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ορατόριου «Οι Καμπάνες θα ηχήσουν και πάλι» του Μάριου Ιωάννου Ηλία, ανάθεση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την εν λόγω επέτειο. Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την εκδήλωση, καθώς και την πλήρη στήριξη του στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Πρόσφατα νέα

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.