Νέες δεξιότητες στο ΚΔΒΜ του ΚΕΣΟ


28 Ιανουαρίου 2021

Το  ΚΕΣΟ στο πλαίσιο ανάπτυξης και  εμπλουτισμού των ειδικοτήτων στα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων ΚΕΣΟ   ΚΔΒΜ-1» μετά την αναγνώριση τους από το Υπ. Παιδείας και σε συνεργασία  με την «Ευρωπρόοδο ΚΔΒΜ-2» εγκαινιάζει νέα μαθήματα:

Πληροφορικής και γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών(Η/Υ), μέσω πλατφόρμας e-learning. Παράλληλα μέσω του ίδιου διαύλου εκπαίδευσης, προσφέρει πιστοποίηση των συγκεκριμένων γνώσεων, από την UNICERT Πιστοποιημένο φορέα στον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Είναι γνωστό ότι η πιστοποίηση γνώσεων των Η/Υ αποτελεί ισχυρό εφόδιο για το βιογραφικό κάθε εργαζόμενου, που αναζητά εργασία στον ιδιωτικό ή στον Δημόσιο Τομέα. Η δε πιστοποίηση των γνώσεων αυτών  μέσω της απόκτησης Βεβαίωσης γνωστής ως ECDL,  αναγνωρίζεται   από τον ΑΣΕΠ, τον ΟΑΕΔ, το Ελληνικό Δημόσιο γενικότερα, καθώς και τον ιδιωτικό τομέα. Επίσης, αναγνωρίζεται από τον ΕΣΥΔ (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευση).

Όσες & όσοι επιθυμούν  να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους με την εξ αποστάσεως μέθοδο, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε ένα εύκολο στη χρήση, αλλά απολύτως ασφαλές περιβάλλον, που εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την διαφάνεια της εξέτασης.  

Επειδή το ΚΕΣΟ στηρίζει την Οικογένεια δεν θα μπορούσε να μη μεριμνήσει για την εκμάθηση της πληροφορικής των μικρών μας φίλων, που τον τελευταίο χρόνο, με την τηλεκπαίδευση λόγω του Covid-19 αποδείχθηκε καθοριστικό για τους μικρούς πρωταγωνιστές της κοινωνίας μας, αλλά  και την οικογένεια ολόκληρη. Έτσι  σε συνεργασία με την  UNICERT υιοθέτησε το Πρόγραμμα UNIVERSAL KIDS, που είναι σχεδιασμένο για παιδιά 6-12 ετών.

Εισάγει τα παιδιά στις βασικές αρχές της πληροφορικής και αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό και για μία ήπια εισαγωγή στην διαδικασία των εξετάσεων & πιστοποιήσεων, που θα συνοδεύει τα παιδιά για όλο τον μαθητικό τους βίο. Στην εκκίνηση του προγράμματος τα παιδιά της ηλικίας των 6-7 ετών, θα χρειαστούν την βοήθεια του γονέα ή κάποιου ενήλικα κηδεμόνα. 

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες  μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω emai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλέφωνο 2103811274

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Συχνή Επικοινωνία

Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων: 210 3352322, 2103352347, 2103352315 Γραφείο Προσωπικού: 210 3352306, 2103352310 Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης: 210 3352364

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.