Κοινωνικό Παντοπωλείο ΚΕΣΟ: Πλούσια και επιτυχημένη η διανομή του Σεπτεμβρίου


27 Σεπτεμβρίου 2021

keso-scholika3
keso-scholika9
keso-scholika7

 

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε, η διανομή τροφίμων, ειδών Α’ ανάγκης και σχολικών της νέας Εκκλησιαστικής περιόδου,  από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ της οδού Αχαρνών, που ξεκίνησε την Τετάρτη (22/9)   και ολοκληρώθηκε  την  Παρασκευή(24/9). 

Είχε την ευλογία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου καο Προέδρου του ΚΕΣΟ κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου του φορέα Πανιερώτατου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και την έγκριση του ΔΣ

Προηγήθηκαν της διανομής οι  πολύτεκνες οικογένειες και εκείνες με πολύ μικρά παιδιά και ακολούθησαν οι οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά ή και καθόλου παιδιά, καθώς και οι μονογονεϊκές.

Για να πάρουν την βοήθεια τα ηλικιωμένα άτομα επιστράτευσαν μέχρι και τους υπαλλήλους της  Υπηρεσίας των Δήμων «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και τα νεώτερα άτομα της οικογένειας τους, που προσήλθαν με εξουσιοδότηση, για λογαριασμό των οικογενειών τους. Μεταξύ αυτών ήταν και δυο εργαζόμενοι στον κλάδο της Υγείας, που είναι αρνητές του εμβολίου και αυτή τη στιγμή τελούν σε καθεστώς αναστολής από την εργασία τους.

Οι  οικογένειες έλαβαν είδη Παντοπωλείου, προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων και του «Ιδρύματος Καταπολέμησης της Φτώχειας»,  αυγά, από τα «Πτηνοτροφεία Μεγάρων Ν. Βαζαίος», καθαριστικά και είδη ατομικής Υγιεινής της «Εταιρείας Henkel AE» και των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω της καμπάνιας «Απλές πράξεις  μεγάλης αξίας».  Αντισηπτικά της Diversey Hellas A.E. Εταιρείας που παράγει Προϊόντα και Συστήματα Επαγγελματικού Καθαρισμού & Υγιεινής. Επιπρόσθετα δόθηκαν βρεφικές πάνες από το ΚΕΣΟ και βρεφικό γάλα, καθώς και σχολικά είδη προσφορά της Εταιρείας SKAG(Θ.Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ).

Την Τετάρτη συμμετείχαν στη διανομή η Γραμματέας του ΔΣ κα Μαρία Τάταρη, καθώς και η αντικαταστάτρια της αναπληρωτής Γραμματέας του ΔΣ Μάρθα Σαμαρά. 

Ήταν μια ακόμα επιτυχημένη διανομή του ΚΕΣΟ παρά τα εμπόδια που προκύπτουν. 

Ακολούθως, μετά το Κοινωνικό Παντοπωλείο,  άνεργος γονέας 19 μηνών βρέφους, που από κοινού με την σύζυγο του ταΐζουν το μωρό με συμπυκνωμένο γάλο του εμπορίου, πέρασε από τα γραφεία ου ΚΕΣΟ και παρέλαβε βρεφικό γάλο της Nestle, που αντιστοιχεί για την ηλικία του βρέφους. 

Για την εξασφάλιση του γάλακτος διαμεσολάβησε η παιδίατρος κα Σοφία Σάνι Πρόεδρος της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής. Σημειώνεται ότι το ΚΕΣΟ έχει μακρόχρονη συνεργασία με την Ένωση από το 2018. 

Τέλος για όλες αυτές τις δράσεις, η Διευθύντρια του φορέα κα Μαίρη Πίνη ευχαρίστησε από καρδιάς τους χορηγούς του Ιδρύματος της ΙΑΑ, τους συνεργάτες της Μαρία Νικολάου-Καραποστόλη για την συγκέντρωση των χορηγιών, τον Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη υπεύθυνο του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, την Ειρήνη Χαιρέτη υπεύθυνη της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην προσπάθεια. 

   

 

 

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Συχνή Επικοινωνία

Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων: 210 3352322, 2103352347, 2103352315 Γραφείο Προσωπικού: 210 3352306, 2103352310 Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης: 210 3352364

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.