Δωρεάν  Λογοθεραπείες στο ΚΕΣΟ με τις ευλογίες της ΙΑΑ και την αρωγή του ΟΑΕΔ


14 Ιουνίου 2022

logotherapy

Σας ενημερώνουμε ότι στο Κέντρο Στήριξης και Οικογένειας (Κ.Ε.Σ.Ο), από τις 10 Ιουνίου 2022, θα παρέχει πλέον και εξειδικευμένα προγράμματα λογοθεραπείας, τα οποία θα έχουν ως αντικείμενο στόχου, τόσο την γνωστική όσο και την γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού /εφήβου,  δηλαδή θα στηριχθούμε πάνω στις δυνατότητες, αλλά και στις αδυναμίες του εκάστοτε ατόμου, που θα παρουσιάζει αναπτυξιακές διαταραχές λόγου και ομιλίας.

Οι λογοθεραπείες του ΚΕΣΟ έχουν τις ευλογιές της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών(ΙΑΑ), αφού ο λογοθεραπευτής, μας ήρθε ως καταστάλαγμα του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, που υλοποιεί η ΙΑΑ μέσω του ΟΑΕΔ

Η ηλικιακή ομάδα που θα ασχοληθούμε πάνω στον τομέα της λογοθεραπείας θα είναι από 4 – 15 ετών.Πιο συγκεκριμένα, ο τομέας της λογοθεραπείας θα απασχολήσει ιδιαίτερα, παιδιά / εφήβους που παρουσιάζουν διαταραχές της κατανόησης και της έκφρασης του λόγου, της ομιλίας καθώς επίσης και της επικοινωνίας (λεκτικής και μη – λεκτικής).

Σκοπός της λογοθεραπευτικής αξιολόγησης, είναι να καθοριστεί ένα θεραπευτικό πλάνο προσαρμοσμένο στις παρούσες ανάγκες του ατόμου.

Επομένως, στο Κ.Ε.Σ.Ο, στο τμήμα της λογοθεραπείας, από τον Ιούνιο του 2022 έως και τον Δεκέμβριο του ιδίου χρόνου, θα παρέχονται πλέον υπηρεσίες αξιολόγησης, διάγνωσης και θεραπευτικής διαχείρισης των παραπάνω διαταραχών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.