Ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης προσέφερε Παιχνίδια Μουστάκας για τα παιδιά των ευάλωτων οικογενειών


30 Δεκεμβρίου 2022

keso-adonis1
keso-adonis2
keso-adonis3
keso-adonis4
keso-adonis6
keso-adonis7
keso-adonis8
keso-adonis9
keso-adonis10
keso-adonis11

Ως απρόσμενος Άγιος Βασίλης με νοητό έλκηθρο το αυτοκίνητο του, αλλά και το κλειστό φορτηγό της αλυσίδας καταστημάτων Μουστάκας,  «προσγειώθηκε»  σήμερα στις 11.30 το πρωί στο οδόστρωμα της Οδού Αχαρνών, στο ύψος 205, όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Στήριξης Οικογενείας(ΚΕΣΟ) Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνης Γεωργιάδης μαζί με τους συνεργάτες του για να προσφέρει παιχνίδια για τα παιδιά των ευάλωτων οικογενειών.

Είναι γνωστό ότι τα παιχνίδια, αυτές τις ημέρες, έχουν την τιμητική τους και σχετίζονται  με το καλάθι του Άη Βασίλη,   που εφαρμόζει το αρμόδιο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε συνεργασία με τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και τα σχετικά καταστήματα παιχνιδιών, ώστε να βοηθούν οι καταναλωτές  με την εξασφάλιση καλλίτερων τιμών των καταναλωτικών προϊόντων και των δώρων.

Όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες  ο κ. Γεωργιάδης, ενώ «Το καλάθι ξεκίνησε για να περιλαμβάνει περίπου 300 ειδή παιχνιδιών και  στην πορεία έφθασε  να συμπεριλαμβάνει σχεδόν  3.000 κωδικούς. Είναι γεγονός ότι οι αλυσίδες έβαλαν τα δυνατά τους  και  προσέφεραν στους καταναλωτές τα καλύτερα τους παιχνίδια πρώτης ποιότητας, στις καλύτερες τιμές»!

Από το περίσσευμα  λοιπόν του καλαθιού του  Άη Βασίλη,  η αλυσίδα  των καταστημάτων «Παιχνίδια Μουστάκας», πρόσφερε προς τον Υπουργό Ανάπτυξης  Επενδύσεων ποσότητα παιχνιδιών δίνοντας  του, έτσι την ευκαιρία  να στέψει την σκέψη τους στα παιδιά των ευπαθών ομάδων,  όπως είναι: εκείνα που νοσηλεύονται στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης  όπου  ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης από κοινού με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης επισκέφτηκαν λίγο πριν φτάσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ. Επίσης ο κ. Γεωργιάδης  επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στα Άνω Βριλήσσια, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του ΚΕΣΟ, στα Κάτω Πατήσια.  Εδώ εναπόθεσε σημαντική ποσότητα  παιχνιδιών για τα παιδιά  των οικονομικά ευάλωτων οικογενειών. 

Στο Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ τον κ. υπουργό, υποδέχθηκαν η Γενική Διευθύντρια κα Μαίρη Πίνη και τα μέλη του ΔΣ κα Σοφία Κώνστα- Πέππα και ο Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουμπουρτζής. Παρόντες ήταν ο Επιστάτης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Νίκος Σοφιανίδης  και ο υπεύθυνος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης.

Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε από την κ. Πίνη για το έργο του ΚΕΣΟ.  Δήλωσε δε θαυμαστής του Αρχιεπισκόπου και Προέδρου του ΚΕΣΟ.

Λίγο πριν την αναχώρηση προσφέρθηκαν στον κ. Υπουργό και στον εκπρόσωπο των καταστημάτων «Μουστάκας», ενημερωτικό υλικό για το έργο του ΚΕΣΟ και συμβολικά δώρα. Φυσικά αντηλλάγησαν πολλές ευχές  για το 2023 από όλους.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.