Ο Βερενίκης στις Α΄ και Β' στάσεις Χαιρετισμών στην ενορία Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως


13 Μαρτίου 2023

ag-mar-verenikis2
ag-mar-verenikis3
ag-mar-verenikis4
ag-mar-verenikis6
ag-mar-verenikis7
ag-mar-verenikis8
ag-mar-verenikis10

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, βοηθούμενος από τους εφημέριους του ναού αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και πρεσβύτερο Βασίλειο Ταξιαρχιώτη, έψαλλε την πρώτη στάση και ομίλησε, στο υποκείμενο του ναού της Αγίας Μαρίνης παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, κατά την πρώτη από τις τρεις ακολουθίες πού τελούνται κάθε Παρασκευή στο ναό.

Στη δεύτερη στάση των Χαιρετισμών, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ο επίσκοπος μετέβη στο ναό Αναστάσεως του Κυρίου κοιμητηρίου Ηλιουπόλεως, ο οποίος βρίσκεται εντός των ορίων της ενορίας Αγίας Μαρίνης. Συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της τρέχουσας εβδομάδος πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Κούκουνα, εφημέριο αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως και τον διάκονο Δημήτριο Μπαρμπαρή υπεύθυνο του ναού του Κοιμητηρίου, μετείχε της ακολουθίας ψάλλοντας τους διατεταγμένους οίκους. Στην ακολουθία συμπροσευχήθηκε και ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου. Ο ιεράρχης μίλησε προς τους εκκλησιαζομένους και συμπαραστάθηκε σε μητέρα θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών που βρίσκοταν στο ναό.

Τις επόμενες δύο στάσεις των Χαιρετισμών, ο επίσκοπος Χρυσόστομος θα μεταβή στους ναούς των αγίων Τιμοθέου και Μαύρας και αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως αντίστοιχα.

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. 

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.