Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συμβάλλει στη βιωσιμότητα και ανάπτυξη των πολύ μικρών επιχειρήσεων


16 Μαϊος 2023

apos-epag1
apos-epag2

Πιστή στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα σταθεί για ένατη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», δωρίζοντας παραγωγικό εξοπλισμό αξίας 8.200€ με χρηματοδότηση του Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities – IOCC.

Πανελλαδικά θα ενισχυθούν με καινούργιο εξοπλισμό οι μεταποιητικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα και των πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, ενώ θα λάβουν επιπλέον επιχειρηματική καθοδήγηση, ενδυναμώνοντας τη θέση τους σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων εκσυγχρόνισε από το 2014 έως και σήμερα τον παραγωγικό εξοπλισμό 159 επιχειρήσεων και συνεταιρισμών με συνολική αξία περίπου 1,9 εκατομμύρια ευρώ.  Τα μέλη 19 αγροτικών συνεταιρισμών εκπαιδεύτηκαν στην ασφαλή διαχείριση τροφίμων, ενώ οι ιδιοκτήτες 50 πολύ μικρών επιχειρήσεων ανέπτυξαν τις δραστηριότητες και την εξωστρέφεια τους μέσω της επιχειρηματικής καθοδήγησης (mentoring) που έλαβαν από έμπειρα μέλη – μέντορες του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) με τους οποίους η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεργάζεται τα έξι τελευταία χρόνια.

Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται έως και την Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» (www.mkoapostoli.gr «Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρήσεων και Συνεταιρισμών»).

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.