Στο δρόμο για το Σάλτσμπουργκ είναι ο Χολαργός...


12 Φεβρουαρίου 2024

neot-salz

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ερχόμαστε να σάς ανακοινώσουμε ότι, μετά από πρόσκληση του διεθνούς Οργανισμού Association International Stiftung Mozarteum, η Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής μας θα δώσει συναυλία στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας την Κυριακή 10 Μαρτίου. Η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο για όλους, συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Mozarteum Hellas, που αποτελεί μέλος του Association International Mozarteum Foundation. Ο ανωτέρω διεθνής Οργανισμός είναι πολύ φειδωλός και απαιτητικός στις προσκλήσεις του, γι΄ αυτό και αποτελεί κορυφαία τιμή και αναγνώριση της ποιότητας της Παιδικής Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, και για τους σκοπούς, τις ανάγκες και την οικονομική ενίσχυση της εξόρμησης αυτής στην Αυστρία, η Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου2024 και ώρα 7:30μ.μ. πραγματοποιεί συναυλία στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (τέρμα Περικλέους, Χολαργός).

H είσοδος στην ωραία αυτή εκδήλωση προϋποθέτει την επίδειξη ειδικής προσκλήσεως, με τη συμβολική τιμή των 10 €. Γνωρίζοντας τις ευαισθησίες σας, την αγάπη και τη φροντίδα σας για τη νεολαία, απευθύνουμε θερμή παράκληση για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, μέσω της προμήθειας μίας πρόσκλησης για την παρακολούθηση της ενδιαφέρουσας αυτής συναυλίας στο Χολαργό.

Σάς ευχαριστούμε θερμά!

Προκειμένου να προμηθευτείτε τις σχετικές προσκλήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας, τηλ. 2130184436 – 2130184438 – 2130184431.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας neotita.gr

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.