ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β´, με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η οποία μαστίζει την χώρα, πρότεινε την ίδρυση του Ιδρύματος - Γραμματεία Καταπολέμησης Ανθρωπιστικής Κρίσης, που έχει τον ρόλο του Εθνικού Εκκλησιαστικού Επιχειρησιακού Κέντρου. Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με απόφασή Της (ΦΕΚ 107/τ. Β´/16-1- 2016), επικύρωσε την δημιουργία της Γραμματείας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ενώ με νεότερη απόφασή Της (ΦΕΚ 1634/τ. Β´/9-6-2016) η Γραμματεία λειτουργεί ως Ίδρυμα με την επωνυμία «Γραμματεία Καταπολέμησης Ανθρωπιστικής Κρίσης».

Επικοινωνία
  • Οδ. Αγίας Φιλοθέης 21, Τ.Κ. 105 56, Αθήνα
  • 210-3352.380
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.