Συναντήσεις Μακαριωτάτου με εκπροσώπους χριστιανικών δογμάτων για το θέμα του γάμου ομόφυλων ζευγαριών


26 Ιανουαρίου 2024

kath-2
kath-1
kath-3
kath-4
kath-5
kath-6
kath-7
kath-8

Φωτό: Χρ. Μπόνης / Γρ. Τύπου Ι.Α.Α.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος είχε σήμερα το πρωί συναντήσεις με εκπροσώπους της Ευαγγελικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, με επικεφαλής τον Αιδέσιμο Παναγιώτη Κανταρτζή και με τον Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Ρωμαιοκαθολικών κ. Θεόδωρο. Κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν η ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών για το σχέδιο νόμου περί γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και ιδιαίτερα για το συνακόλουθο νομικά ζήτημα της τεκνοθεσίας υπ' αυτών. Στις συναντήσεις παρέστησαν ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καραμούζης  και ο Γραμματέας της Συνοδικής Επιτροπής επί των Διορθοδόξων και  Διαχριστιανικών Σχέσεων, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπαμικρούλης.

Πρόσφατα νέα

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.