Χριστούγεννα με Αγρυπνία και δύο Θ. Λειτουργίες στη Φανερωμένη Χολαργού


22 Δεκεμβρίου 2021

faneromeni
Παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενορίτες μας, που επιθυμούν να εκκλησιασθούν τη μεγάλη  ημέρα των Χριστουγέννων και να κοινωνήσουν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού, αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τον κίνδυνο του συνωστισμού, θα τελέσουμε  τρεις φορές τη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού.

Συγκεκριμένα:

Την παραμονή της εορτής (Παρασκευή βράδυ) θα τελέσουμε Ιερά Αγρυπνία 9:30 μ.μ. - 12.30 μετά τα μεσάνυκτα (Όρθρος και Θεία Λειτουργία), ανήμερα ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στις 5.00 το πρωί και η Γ΄ Θ. Λειτουργία στίς 8.45 π.μ. ἕως περίπου τις 10:15 π.μ.

Η ενορία δίνει την ευκαιρία για συμμετοχή στον πανηγυρικό εκκλησιασμό της μεγάλης Εορτής, με το σύνθημα «Όλοι να γιορτάσουμε Χριστούγεννα. Όλοι να συμμετάσχουμε στη χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία!». Ας παραμερίσουμε, έστω για λίγο, τα μικρά που ενδεχομένως μάς διχάζουν και ας επικεντρωθούμε στα μεγάλα που μάς ενώνουν: την πίστη και τη λατρεία μας προς τον νεογέννητο Χριστό!

Επιπλέον, την Tετάρτη 22 Δεκεμβρίου, τις 5.00 μ.μ. θα τελέσουμε το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου (προπαραμονή) την  Ι. Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Συχνή Επικοινωνία

Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων: 210 3352322, 2103352347, 2103352315 Γραφείο Προσωπικού: 210 3352306, 2103352310 Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης: 210 3352364

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.