Δράση της Νεανικής Εστίας και του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα


27 Δεκεμβρίου 2021

ag-sofia2
ag-sofia3
ag-sofia5
ag-sofia6

Πενηντατέσσερα δέματα γεμάτα εκατοντάδες είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε η δράση που διοργάνωσε η Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας σε συνεργασία με το Ενοριακό φιλόπτωχο Ταμείο για τους νέους των φυλακών Αυλώνος.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση, μεγάλη και συγκινητική από τη διαπίστωση πως τα περισσότερα προϊόντα ήταν αγορασμένα καινούργια από τους ιδίους.

Στη Χριστουγεννιάτικη αυτή προσπάθεια συμμετείχαν ενεργά οι εθελοντές της Νεανικής Εστίας, ο τομέας συσσιτίου, τα Κατηχητικά Σχολεία του Ιερού Ναού, το 1ο Λύκειο Νέου Ψυχικού, το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Φιλοθέης/Ψυχικού, το υπέρ μάρκετ «Σκλαβενίτης», η εταιρεία «HALL OF BRANDS» και η εταιρεία «USE IT».

Τα δέματα συνόδευσαν στις φυλακές αντιπροσωπεία της Νεανικής Εστίας καθώς και ο υπεύθυνος του Φιλοπτώχου Ταμείου Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Κλαδίτης και ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Χριστοδούλου όπου τους υποδέχτηκαν ο διευθυντής των φυλακών κος Πατσιογιάννης Σπυρίδων και η κα Μαρούσα Απειρανθίτου υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων των φυλακών Αυλώνα. Η υποδοχή υπήρξε θερμή με ενημέρωση για τις συνθήκες συμβίωσης των κρατουμένων, τις ανάγκες τους αλλά και για τις πολλές δράσεις που πραγματοποιεί το ΕΚΚΝΑ. Κατά τη διάρκεια παραμονής της αντιπροσωπείας, δόθηκε η ευκαιρία συνομιλίας με νεαρά παιδιά όπου υπήρξε ένας ωφέλιμος και γόνιμος διάλογος με τους πατέρες.

Ευχαριστίες σε όσους προσέφεραν και ιδιαιτέρως στην κα Ζαμπέτα Λαμπροβασίλη, τον κ. Ιωάννη Αλιφέρη, την κα Αλβίνα Αρδούνη καθώς και στους ανώνυμους δωρητές.

Εκ της Νεανικής Εστίας και το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Συχνή Επικοινωνία

Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων: 210 3352322, 2103352347, 2103352315 Γραφείο Προσωπικού: 210 3352306, 2103352310 Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης: 210 3352364

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.