Καλοκαιρινά εργαστήρια τέχνης για μαθητές ΑΜΕΑ


01 Ιουλίου 2022

amea

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια νέα συνεργασία του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας  (ΚΕΣΟ) με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης σε σχέση με τα καλοκαιρινά Εργαστήρια Τέχνης για μαθητές/τριες ΑΜΕΑ με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Μαζί παρέα στο Μουσείο» που έχει ξεκινήσει από το 2016 και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εργαστήρια για παιδιά και εφήβους 5-17 ετών με μαθησιακές και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Το κάθε τμήμα αυτού του προγράμματος θα αποτελείται από 10-16 άτομα ανάλογα με τις ομάδες και πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη & Παρασκευή πρωινές ώρες 10.00-11.30π.μ. Ήδη από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου 6 & 8 του μηνός θα δρομολογηθούν τμήματα. Σας υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όποια οικογένεια με παιδιά με ειδικές ανάγκες επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή ή να μάθει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με την Κοινωνική Υπηρεσία του ΚΕΣΟ στα τηλέφωνα 210 3811274 & 210 3841536 (υπόψη κας Ειρήνης Χαιρέτη).

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.