Μνημόσυνο για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Α΄


13 Νοεμβρίου 2023

ag-mar-iero1
ag-mar-iero2
ag-mar-iero3
ag-mar-iero4
ag-mar-iero5
ag-mar-iero6
ag-mar-iero7
ag-mar-iero8

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Ιερώνυμο Α΄ τέλεσε η εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο προς τούτο προσκληθείς  μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος. Ο μητροπολίτης, ζήτησε και μνημονεύθηκαν μαζί με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο και όσοι αρχιερείς εκείνος χειροτόνησε εις επίσκοπον, εκτός του αγίου Καλλίνικου μητροπολίτου Εδέσσης. 

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου και ο πρεσβύτερος Γεώργιος Βάρσος, ενώ στο μνημόσυνο συνευχήθηκε και ο επίσκοπος Βερενίκης Χρυσόστομος, ο οποίος είναι χειροτονία εις πρεσβύτερον του μακαριστού αρχιεπισκόπου κυρού Ιερωνύμου.

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.  

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.