2η Συνάντηση του διαδικτυακού σεμιναρίου: Η Ορθόδοξη θεολογία συνομιλεί με τα ερωτήματα της καθημερινότητας


05 Φεβρουαρίου 2024

maxresdefault

Aύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η 2η συνάντηση του διαδικτυακού  σεμιναρίου με τον τίτλο «Η Ορθόδοξη θεολογία συνομιλεί με τα ερωτήματα της καθημερινότητας». Πρόκειται για ένα Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου, που διοργανώνει το  Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη 2η αυτή συνάντηση, η Γερόντισσα Φιλοθέη, Καθηγουμένη του Ιερού Ησυχαστηρίου «Παναγίας των Βρυούλων» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα αναπτύξει το θέμα «Πώς οικοδομώ αληθινές σχέσεις; Τι, και πώς, μπορώ να επιτύχω στο σπίτι, στην εργασία, στην κοινωνία».

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα 7.30 μ.μ. έως 9.15 μ.μ.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου:

https://docs.google.com/forms/d/1gVg-y1nBfOas6RyihKmHjmxXTN6TQKJMU7ardRAhGQU

Η προσπάθεια αποσκοπεί στο να είναι το «Βήμα» αυτό όσο πιο κοντά γίνεται στους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου και να απαντά, με τρόπο άμεσο και πρακτικό, στα ερωτήματα και τις αναζητήσεις του. Δεν αποτελεί στόχευση μας μία ενδιαφέρουσα μεν αλλά θεωρητική προσέγγιση θεολογικών ζητημάτων, αλλά πραγματικά ο συγκεκριμένος  τρόπος που η διδασκαλία της Εκκλησίας μας καλείται να συντρέξει την καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο σημερινός πολίτης του κόσμου.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.