Γιορτάζουμε σε μια βραδιά αφιερωμένη στην οικογένεια


06 Φεβρουαρίου 2024

neot-gior

Κάθε χρόνο στις 13 Φεβρουαρίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των Αγίων Ακύλα και Πρίσκιλλας. Πρόκειται για ένα  ζεύγος Ιουδαίων, οι οποίοι κατά τον διωγμό των εβραίων από τον ρωμαίο αυτοκράτορα Κλαύδιο (41-54), αναγκάστηκαν να φύγουν από τη Ρώμη, όπου έμεναν, και να καταφύγουν στην Κόρινθο, όπου ασκούσαν το επάγγελμα του σκηνοποιού. Εκεί γνώρισαν τον Απόστολο Παύλο και ασπάσθηκαν το χριστιανισμό. Στη συνέχεια τον ακολούθησαν στις αποστολικές του περιοδείες.

Γιορτάζουν λοιπόν οι Άγιοι  προστάτες της συζυγικής αγάπης και ευτυχίας Ακύλας και Πρίσκιλλα. Γιορτάζουμε την ημέρα αυτή σε μια βραδιά αφιερωμένη στην οικογένεια! Σε καιρούς που όλα αλλάζουν... Αλλά ο Χριστός, το Ευαγγέλιο  και η αγάπη παραμένουν αιώνιες αξίες!

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 7.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας Αγίας Παρασκευής Ν. Πεντέλης (οδ. Αγ. Παρασκευής 13), πραγματοποιούμε μία όμορφη συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας. Για έγγαμα ζευγάρια, για ζευγάρια νεονύμφων και μελλονύμφων... Η εκδήλωση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όμορφη μουσική και φαγητό, καθώς και  δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά. Είσοδος ελεύθερη.

Για τη συμμετοχή σας, απαραίτητη προϋπόθεση η επικοινωνία με την ενορία   (τηλ. 210 80 44 011) προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Σας περιμένουμε!

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.