Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στηρίζει  200  οικογένειες  στην Αλεξανδρούπολη


02 Μαϊος 2024

apos-alex3
apos-alex2
apos-alex4
apos-alex5
apos-alex6
apos-alex7
apos-alex8

•Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» από το 2021 μέχρι σήμερα εξασφαλίζει τα είδη πρώτης ανάγκης για 218  νεογέννητα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

Κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα  και παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, διένειμαν δέματα με δυόμισι τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στρώνοντας το πασχαλινό τραπέζι σε 200 ευάλωτες οικονομικά  οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη", που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarkets "ΜΑΣΟΥΤΗΣ".

Επιπροσθέτως 218 νεογέννητα της πόλης, λαμβάνουν κάθε 4 μήνες, από το έτος 2021 μέχρι σήμερα, ένα πλήρες πακέτο αγάπης, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν κάθε στήριξη από ειδικούς επιστήμονες αλλά και τραπεζικές διευκολύνσεις καθώς και δωρεάν ασφάλεια υγείας παιδιού για 2 χρόνια. «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» 

Ο κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «βρισκόμαστε με τον Σεβασμιώτατο δίπλα σε ευάλωτες οικονομικά οικογένειες, πλησίον σε κάθε νοικοκυριό που δυσκολεύεται στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Στην οποιαδήποτε προσπάθεια ανακούφισης του συνανθρώπου μας, απαιτείται η συστράτευση όλων των δυνάμεων κοινωνικής προσφοράς. Αν θέλουμε να κτίσουμε ένα μέλλον με παιδιά και νέους, οφείλουμε να στηρίξουμε τις ανάγκες τους ιδιαίτερα σε  ακριτικές γωνιές της Ελλάδος μας. Σας μεταφέρω την αγάπη, το αμέριστο ενδιαφέρον του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου και τις ευχές για Καλή Ανάσταση!».

Τις  ευχαριστίες του,  εξέφρασε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στην  Eurobank και στην εταιρεία «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» για την αγάπη, την διαρκή στήριξη και προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα σε νέες οικογένειες, σε γονείς με νεογέννητα παιδιά».

Αναφορικά οι ακριτικές περιοχές, όπου εκατοντάδες νέες οικογένειες, έλαβαν την υποστήριξη είναι: η Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, η Κομοτηνή, η Κω, η Νίσυρος, η Κάσος,  οι Φούρνοι, οι Λειψοί, η Αστυπάλαια, ο Άγιος Ευστράτιος, η Σαμοθράκη, η Κάρπαθος,  τα Ψαρά, η Χάλκη, η Κάλυμνος, η Μυτιλήνη, η Καλλονή Λέσβου, η Σάμος, και οι Οινούσσες.

Επικοινωνία

Οι Ενορίες και τα Ιδρύματα της Ι.Α.Α. μπορούν να αποστέλλουν τις Ανακοινώσεις τους στην διεύθυνση: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Κινητή Μονάδα Υγείας

Oμάδα εθελοντών ιατρών, η οποία πραγματοποιεί επισκέψεις στους Ιερούς Ναούς της Αρχιεπισκοπής, για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα. (Ανενεργό λόγω Covid-19).

Αναθεώρηση Συντάγματος

Συμβολή σε έναν ανοικτό διάλογο

Αποστολή

Βοήθησε κι εσύ ν' αλλάξει η ζωή μας

Ακίνητα Ι.Α.Α.

Ακίνητα Ιεράς Αρχιεπισκοπής προς μίσθωση ή παραχώρηση (Κανένα διαθέσιμο)

Ακούστε Ζωντανά

Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος

Κοινωνικά Δίκτυα

© Copyright - Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών - developed by S.R.C.